Jump to content
RJN Motorsport

nacnud

Members
  • Posts

    598
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    38

nacnud last won the day on July 3

nacnud had the most liked content!

About nacnud

  • Birthday 09/26/1956

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Netherland
  • Interests
    Nissans, Jaguars, cycling.

Recent Profile Visitors

421 profile views

nacnud's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

720

Reputation

  1. Cheers[emoji482][emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  2. Cheers Alex[emoji482] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  3. "Frits" is also a typical Dutch male first name! Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  4. Cheers & have fun[emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  5. Do you have a problem with your original differential? Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  6. Happy birthday John[emoji482][emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  7. Cheers [emoji106][emoji512][emoji482] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  8. Sounds like you all had an exciting day! Good to get out and stretch your legs, and hopefully without to many restrictions. Like they say 'power is nothing without control' so i think this was a beneficial day all round[emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  9. Hallo Jeff, thnxs for that! Was just getting started again with my thread on the 300zx when i noticed this unfortunate loss of pictures! Awaiting your reply/advice, gr, John Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  10. Hi everybody, i noticed that i can't open most of the foto's on my 2006 restoration thread between page 4 and 16 when logged in on my laptop, and also on the 300zx thread on 1 and 2! When i log in on tapatalk on my smartphone i see everything on the 300zx thread, but nogo on the 350z 2006 thread! thnx for your answer, gr, John D. Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  11. Boiling fluid could also be the culprit! You wouldn't see a difference between a right or a lefthand drive due to the manifold routing which is the same on both sides! The master cilinder is further away on the lefthand drive but i think the pijping would be the same on both models where it passes the manifold! I've never had a problem before on my coupe's, but did notice that the piping on the 2005 model was different from the 2006 model, so they did a change for some reason! I think i did mention that somewhere in my restoration thread in 2019! The slave cilinder is just about as hot as the manifold after a run, so my theory is change the cilinder and fabricate a heat shield to protect it! It was snowing in Falkirk last week, so maybe the temperature helped you out[emoji41] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  12. Interesting subject the clutch! Would like to hear how you get on[emoji848] I have the same problem with my 2005 roadster and then only during really hot weather, and usually when i got stuk in a traffic jam! As soon as i was on the move again it was back to normal! Will chang the slave cilinder in a few weeks time and hopefully this will be the culprit! Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  13. Cheers[emoji482][emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  14. Cheers Robin! [emoji106][emoji482] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  15. A very belated Cheers Geoff[emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
×
×
  • Create New...